tirsdag 24. mai 2011

Sommerferien i boks!

Dette året tar vi en litt annen ferie enn det vi har gjort før. Vi har nå vært i syden hver eneste sommer i seks år, så nå tenkte vi å prøve noe annet. Grunnen til det er både opplevelsen og penger. Det er kjempedeilig å være i syden og bare slappe av ved strandkanten, men synes det er litt mye penger å bruke på kun å gjøre det. Ja det er utflukter og diverse sånne ting, men er liksom ikke det helt store. Jeg har jo alltid hatt lyst til å dra til USA å leie bil osv, så håper vi klarer å spare litt til det istede:) Når det blir vet jeg ikke, men håper ikke det er så altfor lenge til:)

Uansett! Årets ferie går til deilige Danmark! :D Det blir en kro og slottsferie, der vi starter i Aalborg og fortsetter nedover østkysten og til Odense. Videre kjører vi oppover vestkysten og ender i Skagen. Har vært mye i Danmark som liten, og elsker det landet!=) Synes det er utrolig koselig, og masse å se og ikke minst finne på. Det jeg kanskje gleder meg aller mest til denne ganger er at dag 2 skal vi overnatte på et slott som heter Sophiendal gods. Det ligger rundt 25 km fra Århus. Og gjett om jeg skal leke prinsesse da:Phehe.

Noen av tingene vi hvertfall skal se er Løveparken, Jesperhus blomsterpark og kanskje noen flere slott;) Så tar vi det litt som det kommer:)

Gleder meg hvertfall veeeldig til en etterlengtet ferie, og har en følelse på at denne kommer til å bli topp!



En typisk dansk kro


Sophiendal gods


Riddersalen på Sophiendal gods


Det er deilig å være norsk i Danmark!:D

søndag 22. mai 2011

Endelig tilbake:)

Ja, da var jeg endelig tilbake i blogg-verdenen. Grunnen til at jeg ikke har skrevet er fordi jeg følte jeg ikke hadde tid. Man tror det er bare til å sette seg ned i 10 minutter å skrive noe, men det går fort en time hvis du skal legge til bilder osv.

Det har vell ikke skjedd så veldig mye spennende siden sist, unntatt at det har vært påske og 17.mai. Der jeg tilbringte tiden i Porsgrunn selvfølgelig. Det er så utrolig deilig å komme dit når blomstene begynner å spire og gresset er grønt og bare slappe av. Jeg får lissom ikke den samme roen her i Oslo.
Når det er sagt er jeg også veldig glad for at vi valgte å flytte hit for å studere. Jeg elsker jo å gå på café, dra å shoppe og ikke minst ta turen opp til nordmarka. Man kan jo selvfølgelig gjøre det i Porsgrunn også, men det er liksom noe annet.

I påsken tok meg og Christian en tur ut til Hydrostranda, og gikk den stien som førte ut på tuppen. Der ble vi møtt av en utrolig flott utsikt over den fantastiske skjærgården vi er så heldige å ha i Grenlandsområde.